Behoefte aan schone lucht? Gebruik de WINIX ZERO Pro!

Je kent het vast wel, je blijft maar niezen. En waarom nies ik bij mij thuis wel tientallen keren per dag en als ik bij mijn buren op de koffie ben niet? Misschien denk je dat het toeval is, maar jouw buren kunnen best wel eens een van de beste luchtzuiveringsinstallaties in huis gehaald hebben: de winix zero pro. Dit is een zeer slimme luchtreiniger die met zijn 5-laags filtersysteem zorgt voor schone lucht in jouw woon-, werk- of slaapkamer. Met zijn strakke design zet je hem neer zonder dat je je aan het uiterlijk stoort. Wil jij meer weten over de winix zero pro? Lees dan vooral mee!

De werking van de winix zero pro

De winix zero pro is een van de nieuwste luchtreinigers van het merk WINIX. Met zijn vijfvoudige filterwerking heb je binnen een mum van tijd een schone en gezonde lucht in huis of op kantoor. Geen last meer van niezen of een extreem droge lucht; dit apparaat blijft constant de kwaliteit van de lucht meten en past deze waar nodig aan. Wil je zo min mogelijk omkijken hebben naar het apparaat? Zet hem dan op automodus en de luchtreiniger zal vanzelf naar de lage stand gaan wanneer de lucht schoon is.

De ZERO Pro heeft een eenvoudig maar effectief filtersysteem bestaande uit een:

  • Voorfilter;
  • HEPA-filter;
  • Actief koolstoffilter;
  • PlasmaWave ionisator.

Het is perfect voor het zuiveren van lucht die vervuild is met pollen, rook, kookgeuren, huisdierengeuren, vogelstof, bacteriën, virussen en fijnstof.

De winix zero pro is nog specialer omdat hij is voorzien van 5 verschillende standen, van slaapstand tot turbo, en zelfs een automatische stand heeft. Door middel van het handige touchscreen kun je jouw apparaat snel en makkelijk bedienen. Nu denk je misschien: hoeveel energie kost dit wel niet? Nou, op de laagste stand verbruikt de winix zero pro slechts 5 watt en op de hoogste stand 90 watt. Zoals je kunt zien, is het een erg zuinig apparaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een hoge energierekening.

De winix zero pro heeft een filtersysteem dat eenvoudig te vervangen is. Je vervangt deze filterset ongeveer één keer per jaar. Daarnaast is het belangrijk om de filters schoon te houden om ervoor te zorgen dat jouw apparaat goed blijft functioneren. Het zal je niet verbazen als wij vertellen dat de ZERO Pro AHAM gecertificeerd is. Deze organisatie test en certificeert verschillende luchtreinigers op hun effectiviteit in het aanpakken van rook, stof en pollen. Ze beoordelen dit door te kijken of jouw apparaat binnen 20 minuten 80% van de lucht kan reinigen. Zo weet je dus zeker dat je bij aankoop een goed werkend product in huis haalt.

Je koopt de winix zero pro op luchtreiniger.nl

Ben je overtuigd en wil je de winix zero pro in huis halen? Surf dan snel naar luchtreiniger.nl. Op deze website vind je alle informatie over het product en zijn werking. De deskundige medewerkers kunnen je ook advies geven en al je vragen beantwoorden over al onze producten. Wil je liever direct advies? Bel dan met +31 (0)206756305. Naast de winix zero pro verkopen ze op de website ook andere luchtreinigers en toebehoren. Ook vind je hier de beste aanbiedingen, zodat je altijd een eerlijke prijs betaalt. Tot slot vind je op de website meer over de garantieperiode en service. Ben je klaar om jouw lucht te reinigen? Wacht dan niet langer en bestel een luchtreiniger online!