Carport

Verasol

De regen komt weer met bakken uit de hemel, weer moet je rennen naar je auto omdat je anders als een verzopen kat bij je auto komt. Bij je auto aangekomen zie je dat de vogels je auto hebben gebruikt als plaats om hun behoefte te doen, met een carport ben je direct van dit probleem af. Je zet de auto er onder en deze is direct beschermd tegen vogelpoep, maar ook tegen weersomstandigheden als hagel en sneeuw. En niet onbelangrijk je komt zelf ook droog aan bij je auto, eigenlijk biedt het alleen maar voordelen voor de auto en voor jezelf.

Verasol

Uitvoeringen

Je kunt kiezen uit twee verschillende uitvoeringen, heb je een moderne strakke woning dan is een vlak exemplaar erg mooi. Is je woning klassiek zonder strakke vormen, dan is een gebogen carport van Verasol het ideale model. De kleuren antraciet en wit zorgen ervoor dat je precies de kleur hebt die bij je woning past. De twee modellen zijn zowel aan je woning te bevestigen, of losstaand naast de woning. 

Verschillende formaten

Voor ieder formaat auto is er bij Verasol of een carport beschikbaar, of je nu een kleine sportieve auto hebt of een grote camper waarmee je op vakantie gaat. Voordeel is ook dat de carport niet perse aan je woning gekoppeld hoeft te worden, wil je een vrijstaand exemplaar op de oprit dan is dit geen probleem. Plaatsen voor je garage is ook een verstandige optie, op deze manier staat je auto toch beschermd en hoef je niet perse de garage in te rijden.