Dichtbij Schiphol parkeren

logo_bps1 logo-quickparking1 Untitled-3Het is een stuk fijner om met de auto naar Schiphol te komen dan met het openbaar vervoer. Voor het parkeren van uw auto zal u vaak moeten uitwijken naar een parkeerterrein in de buurt. De grote vraag die er dan speelt is hoe u vervolgens zo dicht mogelijk bij de juiste vertrekhal komt.

Een mooi voorbeeld van een parkeeraanbieder waar u in de buurt van Schiphol kunt parkeren is Schiphol Smart Parking. Op dit gigantische parkeerterrein kunt u verwachten dat deze goed beveiligd is en dat u uw auto tijdens uw afwezigheid vlakbij Schiphol kunt parkeren. Als u naar de vertrekterminal wilt komen, is het mogelijk om van de gratis shuttle service gebruik te maken. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar waar u maximaal 5 tot 10 minuten zal moeten wachten. U zult netjes voor de vertrekhal worden afgezet zodat u snel bij de volgende stop bent, namelijk de incheckbalies.

Als tweede mogelijkheid kunt u kiezen voor valet parking. Met deze service kunt u precies naast Schiphol parkeren en kunt u door een medewerker de auto naar de gekozen parkeeraanbieder laten brengen. De shuttle service is dan overbodig en kunt u lekker met uw eigen auto direct doorrijden naar de juiste vertrekterminal. Als u terugkomt van uw reis zal de medewerker met de auto op u wachten, waardoor u direct huiswaarts kunt gaan.