Prints in je huis

Veel mensen vinden het lastig om drukke patronen op een subtiele manier in hun huis te introduceren. Op dit moment zijn botanische prints helemaal in. Toch kan het zijn dat je daar over een paar jaar helemaal klaar mee bent. Hoe kan je prints op een tijdelijke (of makkelijk weg te krijgen) manier in je huis halen?

Met interieur accessoires kan je op de meest minimale manier een uniek interieur krijgen. Voeg vazen toe met het patroon, lijst het patroontje in in een grote fotolijst en laat agendas bedrukken met dat bepaalde patroon. Ook met plaids, dekens, dekbedovertrek en zeil over de tafel kan je makkelijk je huis aankleden. Daarnaast kan je door middel van bedrukte afscheidingen niet alleen ruimtes van elkaar scheiden maar ook ervoor zorgen dat je huis wat meer kleur krijgt.

Wil je voor de minder subtiele manier gaan, behang dan een kleine wand met het gewenste patroon. Een klein muurtje behangen heb je binnen een uurtje gedaan en met een goed stoom apparaat kan je het er ook binnen een uurtje weer af krijgen. Het lijkt voor veel mensen permanent maar het is heel makkelijk om eens in drie jaar dit muurtje van een ander leuk patroon te voorzien.

Een hele muur behangen kan, maar je kan ook alleen cirkel behangen of verven. Hiervoor bevestig je een touwtje met een punaise aan een muur. Aan de andere kant van het touw bevestig je een potloodje. Span de draad en teken een cirkel met de punaise als middelpunt. Door de draad goed te spannen krijg je een perfecte cirkel. Deze kan je daarna inschilderen of behangen.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren om je interieur op een kleine manier of op een grote wijze aan te passen. Zelfs in huurwoningen kan je door leuke woonaccessoires makkelijk je huis wat persoonlijker en gezellig maken door een print in je interieur door te voeren. Wil je graag wat producten laten bedrukken kijk dan vooral op de site van Maxilia!