Boxspring

denmark-boxspring-v1Mijn zoektocht naar een nieuwe boxspring begon een aantal weken gelden. Mijn bed was het al een tijdje aan het begeven. Elke keer dat ik op het bed ging liggen dacht ik ‘’wanneer zak ik nu eens door het bed heen’’. Het piepte en kraakte nog harder dan een huis uit de 20e eeuw. Door alle geluiden bleef je maar wakker liggen. Op een gegeven moment was ik het helemaal zat en ik begon met het zoeken naar een nieuw bed. Ik heb gekeken naar bedden op het internet, daar kwam ik een boxspring model tegen.

De boxspring bedden zien er qua design veel strakker en moderner uit dan de standaard bedden. Daarnaast heb ik verschillende winkels bezocht, waar ik verschillende gewone bedden heb vergeleken met boxspring bedden. De boxspring bedden liggen een stuk comfortabeler dan de standaard bedden, dit komt door de verschillende onderdelen waaruit een boxspring bestaat.

Een boxspring bestaat uit een box, met daarin verschillende druk verdelers, hierdoor wordt de druk over heel het bed verdeeld. Bovenop het bed komt een matras, boven op het matras komt dan weer een topmatras, dat het bed extra comfortabel maakt. Het matras en het topmatras kunnen geheel naar je eigen gewenste comfort gekozen worden. Daarnaast kun je zelf nog kiezen of je een hoofd of voetenbord aan het dekbed wilt. Om het geheel af te maken, kun je voor een strakke stoffering om de boxspring nog een luxe stof uitkiezen.panna-elektr_niet-opgemaakt_1

Na het bezoeken van verschillende winkels heb ik mijn boxspring inmiddels al thuis staan. Het bed is afgelopen maand geleverd en ik uiterst tevreden over de service van het bedrijf en over de kwaliteit van het bed. Ik hoef nu alleen maar op het bed te gaan liggen, dan val ik gelijk in slaap.