Wat voor barkruk hoort bij jouw interieur

zwarte barkruk

Omdat er veel verschillende barkrukken zijn, heb je een grote kans dat er een mooie kruk voor jou tussen zit. Als iemand bijvoorbeeld in een blokhut woont, dan passen houten barkrukken hier precies goed bij (indien die nodig zijn). Maar in restaurants is de kleur vaak wat donkerder vanbinnen, en dan zou een zwarte barkruk weer ideaal passen. Een zwarte barkruk kan tevens voor meerdere plekken bestemd zijn, zoals in de keuken of een werkplek. 

Mensen vinden het namelijk niet altijd fijn om op een normale stoel te zitten, en als je op een barkruk zit heb je vaak een actievere houding omdat je constant op je rug houding moet letten. 

zwarte barkruk

Werken in de keuken

Als je aan het werk bent in de keuken, dan kan het soms wat lang duren. Misschien maak je wel een gerecht wat gewoonweg veel moeite en aandacht vergt, en dan is het natuurlijk handig als je een plek hebt om te zitten. Een zwarte barkruk is dan vaak een goede oplossing, omdat je kan zitten en ook je werk kan doen. 

Het is hierbij wel aan te raden om dit niet te lang te doen, omdat je rug het soms zwaar te verduren krijgt. Daarom zijn er ook verstelbare barkrukken, om zo niet je nek te lang te laten buigen, en zo kan je dus ook langer aan het werk.