Meer dan alleen raambekleding

Het waarborgen van de privacy in je eigen huis is een van de belangrijkste dingen. Zeker nu dat we in de tijd leven waarin bijna alles wordt gedeeld op social media. Je huis is je eigen plekje, de ruimte waarin je jezelf even terug kunt trekken van de rest van de wereld. Met de elektrische raambekleding en  -decoratie ben je zelf de baas over in hoeverre er inkijk is in je huis. De elektronische raambekleding is te bedienen met je telefoon en je hebt zelf alles in de hand. Ga naar de website, voor meer informatie over de opties en mogelijkheden.

Natuurlijk daglicht, de gehele dag door

Het hebben, en waarborgen, van je privacy is niet de enige reden om over te stappen op automatische rolgordijnen en raamdecoratie. De automatische gordijnen kunnen zo worden ingesteld dat je op elk moment van de dag kan genieten van natuurlijk licht, zonder dat dit je gehele huis overneemt. De gordijnen zijn gemakkelijk te bedienen via de app maar ook via spraakopdracht. Zo hoef je nooit op te staan van de bank wanneer je overdag film wilt kijken, maar het daglicht blijkt hiervoor te fel te zijn. 

Aangename temperaturen

De gordijnen zullen in de zomer automatisch naar beneden gaan wanneer de temperatuur de 25 graden overschrijdt. Dit zorgt voor optimaal comfort tijdens de lange zomerdagen. Ook zorgt dit ervoor dat je geld bespaart omdat je minder snel de airco aan zal zetten wanneer de temperatuur laag blijft binnenshuis. Tevens zullen de gordijnen, zoals al eerder besproken, je privacy waarborgen. Ook is de uitstraling van de raambekleding en decoratie uiterst modern en zullen ze uw huis een zekere klasse geven. Dit zijn allemaal redenen voor raambekleding kopen bij somfy.nl.