Gezocht: meubelmakerij in Utrecht

Ben je op zoek naar een goede meubelmakerij Utrecht die je advies omtrent de vormgeving van meubels kan geven, maak dan kennis met Ellenmarie – meubelmaakster en vormgeefster. Zo waren wij al een zeer lange tijd op zoek naar iemand die een speciale kast voor ons kon ontwerpen, maar verder dan een ontwerp zijn wij nooit gekomen. De meeste bedrijven vroegen een belachelijk hoog bedrag en dat was dan alleen al voor de schets, de kast zelf moest dan nog gemaakt worden. Tot wij de tip kregen om een afspraak met Ellenmarie te maken. Deze Timmervrouw uit Utrecht werkt vanuit haar eigen werkplaats met een breed netwerk aan collega’s.  

Niets is te gek om te laten maken

Omdat wij er nog steeds niet in waren geslaagd om een bedrijf te vinden die onze droomkast kon ontwerpen hebben wij een afspraak gemaakt met meubelmakerij Utrecht. Hier werden wij hartelijk ontvangen door Ellenmarie, de Timmervrouw. Tijdens dit gesprek werden alle wensen en opties besproken, waarna er een ontwerp/3D tekening werd gemaakt. 

Ondertussen zijn wij de trotse eigenaar van een geweldige mooie wandkast. In deze kast zit zoveel ruimte dat wij spullen te kort komen om erin te zetten. Mocht je ook interesse hebben naar een fraai meubelstuk, neem dan contact op met Ellenmarie.