Inboedel nalatenschap voor het goede doel

seniorenhulp-logo

verhuisdozen Tot het grote verdriet van mijn familie en ik is onze overgroot opa overleden. Een aantal jaar was ook al mijn overgroot oma overleden. Er moest ontzettend veel geregeld worden en daar zaten wij eigenlijk niet op te wachten, omdat wij het rustig wilden verwerken. Een van de dingen die geregeld moest worden was de inboedel en dan met name de inboedel nalatenschap.

Nalatenschap

verhuislift Er is gekozen om een bedrijf de inboedel nalatenschap te regelen. Het bedrijf dat dit zou gaan doen heet Seniorenhulp. Nadat ik contact heb gehad met dit bedrijf hebben zij voorgesteld om de spullen die over zouden blijven te schenken aan een goed doel, zodat iemand anders er ook nog iets aan heeft.

De hele familie vond het schenken van de inboedel een goed idee. Samen hebben wij wel alle spullen met emotionele waarde en waardevolle spullen gehouden, maar de meubels die wij niet wilden hebben wilde wij doneren.

Het bedrijf kwam langs om de spullen op te halen en om het huis op te leveren. Gelukkig werd dit allemaal snel gedaan en was het huis in een mum van tijd leeg. Gelukig hebben wij hier geen omkijk meer naar en kunnen ons volledig op de familie concentreren.

Seniorenhulp heeft ervoor gezorgd dat de spullen bij een goed doel terecht zou komen waarbij mensen ook echt wat aan de spullen zouden hebben. Het is natuurlijk veel beter dan alle spullen bij het vuil te zetten. Voor ons was dit de ideale oplossing om het makkelijker te maken voor ons.