Het huis is waar het hart is

Een huis is meer dan een bak stenen. Het ligt vaak aan de basis van jouw leven. Het is je veilige onderkomen en voor die van je gezin. Als die er is. Het is de plek waar jij echt thuis komt. Het is de plek waar jij een groot deel van je leven doorbrengt. In goede en slechte tijden. Er gebeurt veel tussen al die muren. En dan is het belangrijk dat je stulpje ook goed aanvoelt en helemaal bij je past. Dat je onderkomen helemaal naar jouw smaak en wens is. Een makelaar als AnneFem NVM heeft jou waarschijnlijk geholpen in het proces.

De juiste match op alle vlakken

Een makelaar heeft een belangrijke positie als bemiddelaar in het geheel. Jij wil zeker weten dat de woning waar jij voor gekozen ook echt voldoet aan al je wensen. Een makelaar kijkt met je mee, zorgt voor een bezichtiging, zorgt voor wat bedenktijd en weet precies in welke staat jouw volgende huis is. Omdat zij dichtbij op het proces zitten weten ze alle ins en outs. Wie is de verkoper? Wat zijn de gebreken. Wat is de staat van het huis? Wat moet er gebeuren. Wat is er al gebeurd. Hoe is de buurt. Allemaal belangrijke elementen.

De keuze ligt letterlijk bij jou

Jij bepaalt uiteindelijk of je doorzet of niet. Voor jou is het belangrijk dat alles klopt. Van makelaar tot hypotheek. Van ligging tot de buurt. Van de staat van het huis tot aan het onderhandelen met de huidige bewoners. Hoewel die laatste vaak door de makelaar gedaan wordt. Als het op de aankoopsom aankomt dan. En, als alles rond is. En als er een voorlopig koopcontract ligt, dan heb je een keuze gemaakt. Nog even wachten op goedkeuring van de bank en dan kan het feest beginnen. Inrichten, nieuwe meubels, de wanden verven of behangen, een nieuwe vloer, noem het maar op.